OM OSS

stockholmsindustrilack

2018 - Present

Vi gör allt från lackering av köksluckor till stora industribeställningar i Stockholm

Ett av våra största fokusområden är kök och köksluckor. Hos oss får du rådgivning om färgbehandlings- och lackeringsmetoder, kulör och kvalité för dina metall- trä-och plastprodukter

Som du troligen vet inträder en ny dataskyddslag för hela EU kallad GDPR.

Med anledning av detta vill vi upplysa dig, som är kopplad till befintlig eller tidigare kund hos oss och därför finns i våra register, om vilken information som finns sparad i vårt system. Dina uppgifter – såsom namn, E-postadress, telefonnummer och vilket företag du tillhör finns trygg förvarat i vårt affärssystem Pyramid och lagras där i upp till max 5 år efter senaste beställning/uppdrag.

Detta för att på smidigast möjliga sätt kunna fullfölja framtida affärer och svara på eventuella frågor.Dina personuppgifter använder vi endast för att hantera affärsrelationen med det företag du tillhör vilket även inbegriper att vi kan skicka nyhetsbrev och liknade till dig.Vi delar inte med oss av dina uppgifter till tredje part.

Vill du veta mer om vilka uppgifter som finns sparade om just dig eller att vi raderar dina uppgifter kontakta då [email protected]

Stockholms Industrilack AB grundades 1968 i Stockholm. Sedan dess har vi fortsatt växa och har idag expanderat vår verksamhet till 13 fastanställda. Vårt team håller till i Högdalens industriområde där vår avsyningsavdelning arbetar för att säkerställa att våra kunders mål nås. Med våra 50 år i lackeringsbranschen kan du känna dig trygg när du gör allt från stora industribeställningar till lackering av köksluckor. De metoder vi använder för lackering är våtlackering och pulverlackering. Vi erbjuder även rådgivning för kunder med komponenter som kräver färgbehandlingsmetoder. Du kanske även behöver hjälp med att bestämma kulör, kvalité och lackeringsmetod för dina metall- trä-och plastprodukter? Det fixar vi! För oss är det viktigt att du ska bli nöjd med slutresultatet. Det är därför vi har de resurser som krävs för att våra kunder ska känna sig trygga hos oss.

KONTAKT